JA slide show
Siyasal Vakfı Ankara Grubu Toplantıları PDF Yazdır E-posta

ImageSiyasal Vakfı Ankara Grubu tarafından organize edilen ve geleneksel hale gelen aylık buluşma toplantılarına devam edilmektedir. 14 Şubat 2013 tarihinde Keçiören Belediyesi Estergon kalesi Kümbet katında yemekli olarak gerçekleştirilen buluşmada, “Türk Siyasi Hayatında Darbeler” konusu anlatıldı.

TBMM Darbeleri Araştırma Komisyonu Üyesi, 1992 yılı mezunumuz, AK Parti Erzurum Milletvekili Dr. Cengiz YAVİLİOĞLU’nun konuk olduğu buluşmada, Türk siyasal hayatında darbelerin tarihsel gelişimi ele alınarak darbelerin bilinmeyen yönleri ile darbelerin gerçek nedenleri üzerine ayrıntılı bir değerlendirmede bulunulmuş ve bu yönüyle darbelerin bilinmeyen yönlere ışık tutulmuştur. Programa bürokrasinin her kademesinde görev alan yaklaşık 100 civarında mezun ve mensubumuz katılmış, program sonunda Keçiören Belediye Başkanı Mustafa AK tarafından program konuğumuza plaket verilmiştir.

SİYASAL VAKFI ANKARA GRUBU 2012 ARALIK TOPLANTISI

Siyasal Vakfı Ankara Grubu tarafından organize edilen ve geleneksel hale gelen aylık buluşma toplantılarına devam edilmektedir. 2012 yılının son toplantısı 06 Aralık 2012 tarihinde Keçiören Belediyesi Estergon kalesi Kümbet katında yemekli olarak gerçekleştirilmiştir. TRT Genel Müdür yardımcısı ve Vakıf Mütevelli Heyeti üyesi Dr. Zeynel KOÇ’un Program konuğu olarak katıldığı toplantıda “Günümüz Türkiye’sinde TV yayıncılığı ve Yansımaları” hususlarında değerlendirmeler yapılmıştır. Türkiye’de Medya ve İletişim alanlarındaki gelişmeler ele alınmış, medya sektörünün bilinmeyen yönlerine ışık tutmuş ve TV yayıncılığının dünü, bugünü ve geleceği üzerine tespitler ve analizler yapılmıştır. Programa mezun ve mensuplarımızdan 100’e yakın katılımcı iştirak etmiştir.

< Önceki   Sonraki >

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ SİYASAL BİLGİLER FAKÜLTESİ